Har ni haft en bra dag? (:

Ska kolla lite till på The back up plan elr vad  den heter, sen ska jag soova :D Är riktigt trött faktiskt ..

Puss o Kram o Godnatt <3


Vad skriver jag nu då?

Hmm nu va det dags igen... Jag ska berätta ännu en sak som inte så många vet om mig!

Musik: Det underbaraste som finns att lyssna på? Jaa det är det faktiskt man blir glad av musik! Det finns alltid ngn låt som passar när man är ledsen, än som får en att må bra igen.
Jag älskar musik och skulle aldrig kunna leva utan det! Sen är det en sak till som jag ÄLSKAR att göra.. Att sjunga! Aldrig inför folk! Utan hemma på mitt rum, visst min familj har hört men inte så många andra..
Jag skulle vilja börja hos en sångpedagog typ, och jag skulle antagligen få det.. Men jag vågar inte! Det känns läskigt att gå in i ett rum och sjunga för en person. Tänk om det är omöjligt för mig att få bra röst?
Skulle vara jätte kul att typ testa att spela in låtar och stå på scenen!! Men jag vågar säkert inte det heller. Mitt självförtroende är för dåligt. Jag vågar ju inte ens börja hos en sångpedagog.. Har ngn ngr/ngt tips på hur jag ska våga börja hos en sångpedagog? Hjäälpp Tack!



Bussarna

Är ett h*lvete igen :o Idag slutade man 15:00 men fick gå typ 15 minuter tidigare elr ngt. Så går jag, Anna och Julia ner till centrum.. Jag vet inte vilken tid men bussen kom mellan 15-15.30 Och då ska ju alla på såklart, och precis när jag och Anna ska gå på finns det inte plats för mer. Så vi fick inte åka med den, jag blev skit irriterad för det går inte bussar därifrån så ofta även om alla säger att det kommer en varje kvart. Det gör det verkligen inte.. Jag och Anna satt och väntade en ganska lång stund på bussen. Jag kom hem tio över fyra! Och jag va nere vid centrum klockan tre! Och då åkte bara en buss under hela den tiden.. Det är jätte jobbigt att sitta och vänta på nästa buss när man är hungrig och trött efter en skoldag. Och tänk sen när det blir kallare? Hur jobbigt kommer det inte bli då? Sitta i minus grader och vänta på nästa buss är ju inte speciellt kul. Min pappa ringde iaf till västrafik och klagade direkt när jag och min bror kom hem och berättade att det bara hade gått en buss på en heltimme typ. Min bror slutade samtidigt som mig.
Det är inte bara det att man inte vill stå och vänta.. Det ska egentligen inte få stå mer än typ 10 pers på bussarna, men efter skolan när flera klasser slutar samtidigt är det många mer som står. Bussen blir ju helt fylld. Så det är säkerheten också. Det är inte säkert när så många står upp! Så dom får börja skicka en buss till när så många klasser slutar samtidigt för det kan ju inte fortsätta så här! Jag trodde att dom hade lärt sig från förra höst terminen, då det också va väldigt jobbigt med bussarna, förra terminen va det ok nästan hela tiden.

Jaja hoppas att det inte blir så imon igen!

Hahaha Anna jag vet att du läser det här! Jag kommer inte ha så lätt med so saken eftersom mina föräldrar har berättat hur socialdemokratena är och jag vet inte om det finns så mkt posetivt att säga xD Men vi får lösa det på ngt sett..


Puss o Kram <3


Saknar Erik Grönwall! <3

Sista inlägget idag..

Ska kolla på en film nu och sen ska jag gå och lägga mig..

Puss o Kram o Godnatt <3

Wow! :D

Nu skriver jag igen för jag hittade en lite rolig grej..

Såg ju Paow i lördags och jag tog en bild på hugo och henne (dom kollar inte in i kameran xd) Och jag fixade lite text till den, och skickade in den på fanbilder till Paow! Och nu såg jag att den kom med i ett inlägg! Allas kommer säkert med men jag tycker ändå att det är kul!

Denna skickade jag in:


Läs hennes blogg!! --> http://paow.se/

Nu uppdaterar jag ;)

Som Anna tycker att jag ska göra oftare.. xD Kul att du läser! Fast då kan jag ju inte skriva skit om dig.. Skoja ;)

Kom hem från skolan för typ 40 minuter sen elr ngt. Och nu sitter jag och läser en bok som ska in om två dagar. Ska hinna läsa en till innan dess också.. Shit kommer aldrig hinna det, men den andra får la bli lite sen. Jag behöver ju inte precis betala för det.

Skriver mer lite senare! ;)

Puss o Kram <3 

Godnatt!

Ska gå och lägga mig om en stund, det är ju skola imon igen ;P

Älskar låten! <3

Puss o Kram o Godnatt <3


Skrev inte igår..

För att jag va med Towe i stallet :D Det va jätte kul för att jag fick rida! För första gången på typ 4 år elr ngt? xD
Ska nog börja rida igen för det, det känndes jätte konstigt i början! Men jag vill börja rida igen.. Kanske på en häst i samma stall som Towe, den som Jessie rider ;D Sen va jag med Jessie, Danniz och Johanna och kollade på film hos Danniz. Towe skulle egentligen va med men det blev inte så..
Vi kollade på Fjorton Suger och lite på Djävulen och Jag.

Idag har jag städat mitt rum, nu ligger det inte massa kläder överallt!
Det va ngt mer som jag tänkte skriva men jag kommer såklart inte på det nu -.-' Skriver det sen om jag kommer på det.

Puss o Kram <3

(:

Vad gör alla? :D

Jag sitter och lyssnar på musik nu, men ska nog kolla på film snart. Kul lördag? Njee men det är sköönt att ha en riktig slapp dag (:

Puss o Kram <3


Har tråkigt..


Paow, Hugo..

Här kommer bilder från igår.. På Hugo, Paulina och Rosanna typ xD








Bevis på att dom "snodde" Towes kamera!


Såå det va typ alla bilder, hade ingen kamera med mig så har tagit alla med mobilen.

Puss o Kram <3

NRJ in the park!

Va det idag ja.. Fick inga bra platser precis, elr jo vi fick stå precis jämte bloggarna ;D Paow och Hugo och så va även Rosanna där och ngn mer kompis.. Det va jätte kul att se dom i verkligheten! Såg ut precis som på bild. Hugo och Rosanna och den där kompisen hade lite problem med systemkamerorna ;) Haha dom gillade inte att man tog kort med dom. Rosanna "snodde" Towes kamera och kollade på bilderna och så visade hon Hugo också, så stog dom typ och skrattade åt bilderna. Och tog bort ngr som dom verkligen inte gillde xD

Laddar upp ngr bilder på dom imon,, såg inte så mkt på scenen så har inga bilder på ngr av artisterna.

Puss o Kram o Godnatt <3

En väldigt bra dag

Hade en bra dag idag faktiskt. Tródde att det skulle vara en jobbig grupp typ. Men det va det verkligen inte! Blev lite ändringar också.. så vi va 4 tjejer och 2 killar xd Det va faktiskt kul också.. Det trodde jag absolut inte att det skulle va!

Ähh annars har jag vart lite deppig idag, det är därför jag inte har skrivit tidigare. Har tänkt på lite saker som jag tycker är ganska jobbigt, och privat så jag tänker inte skriva ngt här..
Har kollat på film, Prinsessan och Grodan och The Bounty Hunter. Båda va la helt ok! Asså jag kände för en tecknad film förut.. tidsfördriv också ;)

Puss o Kram <3

Rubrik

Ska förklara det jag menar med grupper som jag skrev förut..

Imon ska min klass, 9C och 8b1 åka till kilanda kanske har skrivit det tidigare? xd Men iaf så har dom delat in oss i olika grupper och man va typ 2-3 från varje klass. Jag kom med Jessie precis som jag ville :D Men dom andra är inte precis dom jag hade hoppats på... - Men vi kanske får byta till Towes grupp om vi har tur! Vi kom med 5 killar typ så då vill jag helldre byta till Towes!!

Jaja får se hur det blir imon, lärarna kanske är snälla och låter oss byta, elr så kommer jag inte överleva dagen. Där överdrev jag! Jag överlever nog..

Ska kolla på ngn film nu.

Puss o Kram <3

F*n

Har vart hemma i lite mer än en halvtimme nu, slutade 15:00 och bussen va sen -.-'
Orkar inte skriva ngt nu.. hade en bra dag tills vi fick veta vilka grupper vi ska va imon.. förklarar mer senare.


RSS 2.0